SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Uğurcan kararı!

Trabzonspor'dan Uğurcan kararı!

05 Haziran 2024 Çarşamba - 09:56




Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Bordo-mavili ekipte takımdan ayrılması gündemde olan Uğurcan Çakır için karar verildi.





Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır'ın ismi yaz transfer dönemi için birçok önemli ekiple anılıyordu. Milli kaleci için son olarak Suudi Arabistan'dan yoğun bir ilgi söz konusuydu.

AL ETTIFAQ'TAN TEKLİF HAZIRLIĞI

Uzun süredir Arap kulüplerinin radarında olan Uğurcan Çakır için ilk somut hamleyi Al Ettifaq yaptı. Berat Özdemir’i de kadrosunda bulunduran Al Ettifaq'ın, yakın zamanda Trabzonspor’a resmi teklif sunması bekleniyor.

SICAK BAKIYOR

Uğurcan için maaş olarak 4 milyon Euro civarında bir ücreti gözden çıkartan Suudi Arabistan ekibinin, önereceği bonservis bedeli merak konusu. Daha önce hedefini Avrupa olarak belirleyen ancak yüksek maaş teklifi sonrası kafası karışan Uğurcan’ın, Arabistan opsiyonuna sıcak baktığı öğrenildi.


TRABZONSPOR'UN BONSERVİS BEKLENTİSİ...

Trabzonspor Yönetimi’nin, kaptanın olası satışından 8-10 milyon Euro civarı bir rakam beklediği gelen haberler arasında.

 

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap