SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan yılın takası! Orsic gidiyor, Petkovic geliyor!

Trabzonspor'dan yılın takası! Orsic gidiyor, Petkovic geliyor!

29 Mayıs 2024 Çarşamba - 16:24




Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Mislav Orsic'i takasta kullanmak için Dinamo Zagreb'le temas kurdu. Bruno Petkovic'i istedi, Hırvat ekibi ise Marko Bulat'ı teklif etti. Karar neknik direktör Abdullah Avcı’nın vereceği kararda…





Transfer çalışmalarını devam ettiren Trabzonspor'dan sürpriz bir hamle geldi... Bordo-mavililer sezon başında Southampton'dan bonservisiyle aldığı Mislav Orsic'i takasta kullanmak için Dinamo Zagreb'le temas kurdu.

Alt yapısından yetişen Hırvat ekibinden Orsic'e karşılık Bruno Petkovic'i istedi.

Ancak Petkovic'in kariyerinin sonunda takımdan ayrılmak istememesi yüzünden Dinamo, Trabzonspor'a kontra bir teklif yaptı.

Bu sezon çok bit performans gösteren ön libero Marko Bulat'ı teklif etti.


SEZON BAŞINDA DA İSTEMİŞTİ

Abdullah Avcı'nın Bulat konusunda vereceği karara göre Trabzonspor, 22 yaşındaki ön libero ile sezon boyunca sadece 50 dakika bordo-mavili formayı giyen Orsic'in takası için görüşmelere başlayacak.

Orsic'i Dinamo sezon başında da istedi. Ancak o dönemde Trabzonspor'u çalıştıran Nnead Bjelica, eski öğrencisini ikan ederek getirdi. Daha sonra çok büyük bir sakatlık yaşayan Hırvat sol kanat oyuncusu haftalarca forma giyemedi. Trabzonspor'u hayal kırıklığına uğrattı…

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap