SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Yusuf Demir’e yakın takip

Trabzonspor'dan Yusuf Demir’e yakın takip

03 Mart 2021 Çarşamba - 13:36




Trabzonspor, 17 yaşındaki gurbetçi oyuncu Yusuf Demir’e kanca taktı. Fırtına, uzun süredir takip edilen oyuncuya bordo mavili formayı giydirmek için seferber oldu





Trabzonspor scout ekibinin yeni gözdesi Avusturya’nın Rapid Wien takımında forma giyen Yusuf Demir oldu. Aslen Trabzonlu olan 17 yaşındaki gurbetçi futbolcu, 10 numara bölgesinde görev yapıyor. Mükemmel bir sol ayağa sahip olan Yusuf Demir’i uzunca bir süredir takip eden bordo mavili ekibin izleme komitesi, genç oyuncunun kulübü ve ailesi ile temasları hızlandırdı. Oyuncunun Trabzon doğumlu olması Trabzonlu yetkililerin elini kolaylaştırıyor.

Avrupa'nın önemli takımlarının da takibinde olan Yusuf Demir, bu sezon Rapid forması ile 22 karşılaşmaya çıktı. Genç futbolcu takımına 6 gol 2 asistlik katkı sağladı. Sol ve sağ kanatta da görev yapabilen Yusuf Demir’i A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de yakından izliyor. Avusturya U21 takımında forma giyen Yusuf Demir A Milli Takım tercihini henüz yapmış değil. Yusuf ayrıca uluslar arası bir çok turnuvada en değerli oyuncu ödülünü aldı.
Beğendim
19
Sevdim
6
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap