SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un 2010-2011 kupası mücadelesinde sessizlik sürüyor

Trabzonspor'un 2010-2011 kupası mücadelesinde sessizlik sürüyor

Karadeniz Özel

07 Şubat 2021 Pazar - 12:48




2010-2011 sezonunda şampiyonluğu şike ile elinden alınan Trabzonspor, konuyu Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne taşıma kararı almıştı. Ancak, itiraz için 10 gün kalmasına karşın, herhangi bir başvurunun yapılmaması camiayı tedirgin ediyor. Taraftarlar, “Yoksa yönetim adaletin peşini bıraktı mı? Uğruna canlar verdiğimiz davadan vaz mı geçtik?” sorularını sormaya başladı.





2010-2011 sezonunda şampiyonluğu şike ile elinden alınan Trabzonspor, birçok merciye gitmesine karşın hakkını alamamıştı.

Bordo-mavililerin önünde şu anda tek seçenek olarak Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) bulunuyor. Ancak, AİHM'e başvuru için 10 gün kalmasına karşın bu konuda henüz bir adım atılmaması taraftarları ve camiayı tedirgin etmeye başladı. Taraftarlar, “Yıllarca bunun mücadelesi verdik. Son dayanağımız olan AİHM’e gitmeyecek miyiz? Yoksa bizim yönetim adaletin peşini bıraktı mı?” derken, yanıt Trabzonspor'un Hukuk kurulundan geldi.

Karadeniz'e konuşan kulüp avukatı; ''İtiraz için daha süremiz var. Bu dava bizim namus davamız. Vazgeçmedik. Gerekli başvuruyu yapacağız'' dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap