SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un gözü 100 milyon euro'luk transferde! Forvet pususu

Trabzonspor'un gözü 100 milyon euro'luk transferde! Forvet pususu

12 Haziran 2024 Çarşamba - 10:02




Paul Onuachu'nun yerine arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Ajax’a forma giyen Chuba Akpom ile ilgileniyor. Bordo-mavililer transfer için gözlerini Avrupa devlerinin peşine takan Brian Brobbey durumuna çevirmiş durumda. İşte tüm detaylar…





Trabzonspor’da yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor… Bordo-mavililerin Paul Onuachu'nun alternatif golcü arıyor. Listedeki isimlerden birisi de Ajax’a forma giyen Chuba Akpom.

Trabzonspor’da gözler Avrupa devlerinin peşine takan Brian Brobbey’de. Hollandalı golcünün takımda kalması halinde Akpom’un takımdan ayrılması bekleniyor.

BEKLENTİ ANTONY BENZERİ MİKTARLAR

Soccer News Brobbey ile ilgili yayınlanan haberde, “Ajax, Brobbey'i geçen yıl yaklaşık 16 milyon euro karşılığında Leipzig'den geri getirmişti. Avrupa kulüpleri oyuncunun peşinde. Brian Brobbey takımda tutulmak istiyor. Fakat, oyuncunun Hollanda ile EURO 2024’te iyi bir performans göstermesiyle Antony benzeri miktarların (Brezilyalı forvet 100 milyon euro karşılığında Manchester United'a gitti) teklif edilmesi göz ardı edilemez. Ajax'da açıkça bunları reddedemez" denildi.

Zaten Ajax’ın Chuba Akpom yerine bir dönem ülkemizde forma giyen Wout Weghorst ile ilgilendiğini açıklamıştı.

EROL TAŞKIN


Beğendim
1
Sevdim
3
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap