SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un Samet Akaydın için yaptığı teklif belli oldu!

Trabzonspor'un Samet Akaydın için yaptığı teklif belli oldu!

24 Ocak 2022 Pazartesi - 19:15




Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Trabzonspor’un transfer gündeminde bulunan Samet Akaydın ile ilgili açıklamalarda bulundu.





Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Trabzonspor ’un transfer gündeminde bulunan Samet Akaydın ile ilgili açıklamalarda bulundu.

61saat’e konuşan Adana Demirspor’un Başkanı Murat Sancak “Trabzonspor Kulübü’nün Samet Akaydın’a olan ilgisi ve alakasından haberdarız. Bize sözlü olarak 750 bin Euro ve Yunus Mallı ve Abdulkadir Parmak’ı verdiler. Bu teklifi kabul etmedik. Parmak olsaydı belki düşebilirdik ama o da Kayseri’ye gitti. Yunus Mallı’nın mevkileri bizde dolu. Ederini bulmadan Samet’i satmak istemiyorum. Samet’e de görüşmemizde bunu söyledim. “ dedi.

3 MİLYON’DAN AŞAĞI VERMEM

Samet için belirlediği bonservis bedelini de açıklayan Sancak “3 milyondan aşağı vermeyi düşünmüyorum. Oraya aldığım adama da ona yakın bir bedel ödeyeceğim.Trabzonspor'a da başarılar diliyoırum” Ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap