SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un sol stoperi Napoli'den

Trabzonspor'un sol stoperi Napoli'den

31 Temmuz 2024 Çarşamba - 11:50




Juan Jesus'u Trabzonspor'un önüne getiren menajerler oyuncunun Antonio Conte'nin gözüne girmesi durumunda Napoli'nin diğer sol stoperi Natan'ı kiralık getirmeyi önerdi. Yönetim de konuyu teknik direktör Abdullah Avcı'ya iletti.





Sol stoper konusunda Juan Jesus'a olan ilgisi devam eden Trabzonspor, Napoli teknik direktörü Antonio Conte'nin son kararını bekliyor. Conte ilk etapta geçen sezon başında alınan Natan'ın kalmasını sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Juan Jesus'un gönderilmesini istemişti.

GÖRÜŞMELER BEKLENİYOR

Ancak yaz kampı döneminde Juan Jesus çok daha iyi performans gösterdi... Natan'ın önüne geçti. Bu da Trabzonspor'un Juan Jesus görüşmelerinde beklemeye geçmesine neden oldu.

HOEDT DAHA YAKIN


Trabzonspor yönetimi bu süreçte alternatif adaylar Wesley Hoedt (Watford) ve Samuel Gigot (Marsilya) ile görüştü. Hoedt, Championship'te oynamak yerine Trabzonspor'u tercih ediyor. Gigot ise Marsilya'dan ayrılırsa Premier Lig'e gitmek istiyor. Ancak teklif yok.

NATAN KİRALIK GELEBİLİR

Juan Jesus'u Trabzonspor'un önüne getiren menajerler eğer Napoli'de kalırsa Natan'ın kiralanması için de görüşmeler yapabileceklerini yönetimin önüne getirdi. Yönetim de konuyu teknik direktör Abdullah Avcı'ya iletti. Son karar hocanın.

EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap