SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un yeni kulesi Tolu Arokodare

Trabzonspor'un yeni kulesi Tolu Arokodare

27 Mayıs 2024 Pazartesi - 11:32




Trabzonspor, Onuachu transferinde aksilik çıkma ihtimaline karşı Genk'in genç forveti Tolu Arokodare listesine aldı. Yakın zamanda resmi görüşmelerin başlaması bekleniyor.





Trabzonspor, kiralık olarak formasını giyen Onuachu konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Ancak Southampton Kulübü, 15 milyon euroluk bonservis isteğinden vazgeçmiyor. Bu sebeple alternatif arayışları başladı. Belçika basınında yer alan haberlere göre; Fırtına, Genk'in 1.97'lik santrforu Tolu Arokodare ile ilgileniyor. 23 yaşındaki genç forvet için önümüzdeki günlerde resmi temasların başlaması bekleniyor. Nijeryalı golcünün, Genk Kulübü'yle 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.
 
ABDULLAH AVCI'NIN İSTEĞİ
 
Bu sezon tüm kulvarlarda toplamda 50 resmi karşılaşmaya çıkan Tolu Arokodare, 15 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Genk onu 31 Ocak 2023'te 5 milyon euro karşılığında Amiens SC'den transfer etmişti. Belçika temsilcisinin genç oyuncu için 7-8 milyon euro civarında bir para istemesi bekleniyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın mutlaka "pivot santrfor" istediği ve bu sebeple Tolu Arokodare'ye ağırlık verildiği öğrenildi. Oyuncunun da Bordo-Mavili formayı giymeye sıcak baktığı belirtildi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
 

Beğendim
7
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap