SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un yeni sezon formalarının çıkış tarihi belli oldu! Beklenen fiyat...

Trabzonspor'un yeni sezon formalarının çıkış tarihi belli oldu! Beklenen fiyat...

27 Nisan 2021 Salı - 21:24




Bordo mavililer yeni sezon formalarını çıkarmaya hazırlanıyor.





Tüm dünya genelinde yaşanan koronavirüs pandemisi pazarlama sektörünü de derinden etkiler bu durum kulüplerinde forma satış miktarlarına da etkiledi. 

100 BİN SATIŞ

2020-2021 sezonu için 3 adet forma piyasaya süren Bordo Mavililer süreç boyunca 100 bin adet forma satışı gerçekleştirdi. İlk etapta hızlı başlayan satışlar daha sonra pandeminin araya girmesi sonrası online satışa dönüşürken Bordo Mavili kulüp burada da büyük bir yapılanmaya giderek hizmet verdi.

YENİ SEZON FORMALARI HAZİRAN’DA ÇIKIYOR

2021-2022 sezonuna da iddialı bir giriş yapmayı planlayan Bordo Mavili kulüp sözleşmesi sona eren tedarikçi firma Macron ile 1 yıl daha sözleşmesini uzatmıştı. Açık renk, koyu renk ve klasik forma olmak üzere 3 adet formasını hazırlayan Bordo Mavililer Haziran ayının son haftası satışa sunacak. 


300 TL GEÇMEYECEK

Bu sezon 260 TL’den satışa sunulan yeni sezon formalarının 300 TL’yi geçmeyeceği ve 280-290 bandında olacağı öğrenildi.

ANTRENMAN KİTLERİ DE ÇIKIYOR

4 adet Macron antrenman kiti ve 3 adet yeni sezon forması satışa çıkaracak olan Bordo Mavililer 200 bin satışı hedef olarak belirledi. 

MAĞAZALAR TEK TİP 


Ankara ve İstanbul’da yeni konsepte geçen TS Club mağazaları Bayram sonrası diğer mağazalarını da yeni konsepte geçirip satışları yükseltmek istiyor. 

Kaynak:61 saat

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap