SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un yıldızı için flaş iddia! Juventus'a gidiyor!

Trabzonspor'un yıldızı için flaş iddia! Juventus'a gidiyor!

Karadeniz Özel

22 Nisan 2024 Pazartesi - 12:24




Trabzonspor, performansından memnun olunmayan Nicolas Pepe’nin sözleşmesini uzatma opsiyonunu kullanmayıp, oyuncuyu Juventus’a satmayı planlıyor.





Nicolas Pepe bu sezon Trabzonspor'da 15 maçta 788 dakika forma giyebildi... Ancak Fransız yıldız 5 gol ve 2 asist yaptı. Forma giydiği dakikalara oranla hiç de azımsanmayacak bir rakam.

Ancak aldığı rakama bakıldığında oynadığı dakikalar çok rahatsız edici.

* Profesyonel  futbolcu Nicolas Pepe ile 1 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan  anlaşmaya göre futbolcuya; 2023-2024 futbol sezonu için 1.750.000.-Eur garanti ücret ve 1.600.000.-Eur imza ücreti ödenecektir.

Yani Trabzonspor Pepe'ye 1 yıl için 3.4 milyon bin euro öderken menajerine de 170 bin euro verdi. Fransız oyuncuya ödenen rakam 3.5 milyon euro'yu geçti.


TRABZONSPOR SÖZLEŞME UZATMA OPSİYONUNA SAHİP

KAP'a açıklama yapılmadı... Ancak Trabzonspor, Fransız oyuncunun sözleşmesini uzatma opsiyonuna sahip. Ancak bu şu anda kazandığının yüzde 50 oranında zamlı maaşa denk geliyor. Ancak o zamma imza parası dahil aldığı rakam mı, yoksa net maaşı mı o konuda net bir bilgi yok.

Bordo-mavili yönetim bu opsiyonu kullanıp, Pepe'yi Juventus'a satma yolunu seçebilir. Öncelikle İtalyan devinin Fransız yıldızı ciddi olarak isteyip istemediğini anlamak zorunda. Bu iddia bir menajer aldatmacası da olabilir.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
3
Sevdim
3
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap