SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Transfer bombasını yazdılar! Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin dev savaşı

Transfer bombasını yazdılar! Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin dev savaşı

31 Mayıs 2020 Pazar - 20:31




Corona virüsü (koronavirüs) pandemisi nedeniyle Süper Lig'e ara verilirken, kulüpler, yaşadığı mali problemler nedeniyle transferde önceliğini bonservissiz ya da düşük ücretli yıldızlara çevirmişti. Bu bağlamda çalışmalarını yürüten Fenerbahçe ve Trabzonspor için Yunan basınında önemli bir transfer gelişmesi kaleme alındı. İşte o isim ve detaylar...





Corona virüsü (koronavirüs) nedeniyle ara verilen Süper Lig'in 12 Haziran itibariyle yeniden başlayacağı TFF tarafından duyurulmuştu.

Bu süre zarfında kulüpler, gerek yayıncı kuruluştan, gerekse biletlerden kazandığı gelirlerden yoksun duruma gelmişti.

Mali olarak büyük kayıp yaşayan Süper Lig kulüpleri, transferde önceliğini bonservissiz ya da düşük bütçeli isimlere vermişti.

Bu bağlamda çalışmalarını yürüten Fenerbahçe ve Trabzonspor'un, yıldız futbolcu için devrede olduğu ifade edildi.

Yunanistan'da yayın yapan sportdog.gr adlı internet sitesi, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un gündemine aldığı ismi duyurdu! Bu isim Lorenzo Melgarejo.


Konu ile ilgili aktarılan haberin detayları şu şekilde oldu;

"AEK ve Olimpiakos dahil olmak üzere birçok kulüp yıldız futbolcu için transfer savaşına girdi.

Menajerler, kulüpler için en uygun isimleri takımlara önermeye devam ediyor. Bu bağlamda Olimpiakos'un da gündemine Lorenzo Melgarejo geldi.

Paraguaylı kanat oyuncusu Spartak Moskova'dan ayrılmanın planlarını yapıyor ve bir sonraki takımını arıyor.

Daha önce Benfica'da da forma giyen 30 yaşındaki hücumcu, bu sezon 18 müsabakada rol aldı ve 1 gol attı.

FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR DA PEŞİNDE


Öte yandan Trabzonspor ve Fenrebahçe'nin de Melgarejo'ya ilgi gösterdiği ve oyuncunun transferi için nabız yokladığı söyleniyor. AEK da, kısa süre önce oyuncunun kapısını çalmıştı."

LORENZO MELGAREJO KİMDİR?

10 Ağustos 1990 tarihinde Paraguay'ın Loma Grande şehrinde dünyaya gelen Lorenzo Melgarejo, sol kanatta forma giymektedir.

1.77 boyundaki yıldız futbolcu, tercihen sol bek veya sağ açıkta da başarılı bir şekilde performans sergileyebiliyor. Öte yandan Lorenzo Melgarejo, sol ayağını etkili bir şekilde kullanabiliyor.

Kariyerine ülkesinin takımı Club 12 de Octubre de Itaugua'da başlayan Melgarejo, daha sonra sırasıyla; Olimpia Asunción, Independiente FBC, SL Benfica, FC Paços de Ferreira, SL Benfica, Kuban Krasnodar ve Spartak Moskova formalarını giydi.

Lorenzo Melgarejo, bu sezon 12 lig, 3 UEFA Avrupa Ligi ve 3 Rusya Kupası maçına çıktı. Ligde 1 gol kaydeden Paraguaylı futbolcu, 716 dakika sahada kaldı.

Öte yandan Lorenzo Melgarejo, Paraguay Milli Takımı ile toplamda 3 maça çıkarken gol veya asist yapma başarısı gösteremedi. Lorenzo Melgarejo'nun şu anda transfermarkt değeri 2.8 milyon euro.


Transfer bombasını yazdılar! Fenerbahçe ve Trabzonspor'un dev savaşı

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap