SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tunuslu anne Trabzonlu babanın İsviçre milli Premier Lig golcüsü Trabzonspor'a mı geliyor?

Tunuslu anne Trabzonlu babanın İsviçre milli Premier Lig golcüsü Trabzonspor'a mı geliyor?

26 Kasım 2023 Pazar - 10:20




Trabzonspor'a Muhammed Zeki Amdouni önerisi geldi. Annesi Tunuslu babası Türk ve Trabzon doğumlu 22 yaşındaki forvet oyuncusu için Abdullah Avcı çalışma yapılmasını istedi.





Trabzonspor'un gözü İsviçre Milli Takımı'nın Trabzon doğumlu golcüsü Zeki Amdouni'de... bu sezon transfer olduğu Burnley'de 15 maçta sadece 1 gol atan Tunuslu anne ile Trabzonlu babanın İsviçre doğumlu oğlu, Premier Lig'de büyük hayal kırıklığı yaşıyor.

BAŞARISIZ KADRONUN DEĞİŞMEZ OYUNCUSU

Burnel geride kalan 12 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik 10 yenilgi alırken Amdouni bir maç hariç her maçta forma giydi. Ancak kendisine top gelmediği için hayal kırıklığı yaşadı.

TRABZONSPOR'UN İLK HEDEFİ ONUACHU


Trabzonspor'un hedefi Onuachu'nun bonservisini almak... ancak bahsedildiği gibi Southampton 15 milyon euro'larda ısrar ederse transferin olma ihtimali yok.

TRABZONSPOR'A GÖNDERMEK İSTİYORLAR

Ancak şimdiden düşmesi kesin olan Burnley, Championship'te oynatmayacağı için Amdouni'yi Trabzonspor'a uygun şartlarda gönderebilir.

Şimdiden gelecek yılın planlarını yapan Trabzonspor'da düşünülenlerden birisi de bu transfer için hazırlıklara erkenden başlamak.

HABER: EROL TAŞKIN


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap