SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ucuz adamlarını da al ülkene git! GO HOME NEWTON

Ucuz adamlarını da al ülkene git! GO HOME NEWTON

18 Ekim 2020 Pazar - 09:11




Trabzonspor, ligin dibindeki Başakşehir’e Akyazı Stadı’nda 2-0 kaybetti, ortaya konan kötü futbol taraftar ve camiayı çıldırttı...





Yönetimin, “2’nci adam” sevdası daha sezonun başında bordo-mavili takıma pahalıya patladı. Kenarda bir seyirci gibi maçı izleyen Eddie Newton, ne oyuna müdahale edebildi ne de skoru değiştirecek hamleler yapabildi. Başakşehir maçı 2-0 önde götürdüğü dakikalarda üst üste oyuncularını sahaya sürerken İngiliz, 2’nci değişikliği 78’inci dakikada yapıp, adeta ‘bu skor kötü değil’ mesajı verir gibiydi.

Trabzonspor’un bu silik ve kötü görüntüsü maçı izlemek için Akyazı Stadı’n gelen 299 taraftarı çılgına çevirdi. Newton’a tepki karşılaşmayı televizyonları başında izleyen bordo-mavilileri de çıldırttı. Taraftarlar, İngiliz hocaya, “Aldırdığın ucuz adamları da al git. Evine dön. Senden Trabzonspor’a hoca olmaz” diyerek tepki gösterdi.

BU FUTBOLCULARLA KÜME DÜŞMEYE OYNARIZ

Yönetime de yüklenen taraftarlar, “Bu ikinci adam sevdası yüzünden şampiyonluğu kaçırdık. Newton’la bu iş gitmez. Bu oyuncularla biz ancak küme düşmemeye oynarız” dediler.Dünün en acı taraf ise bu sezon ilk galibiyetini Trabzonspor karşısında alan Başakşehir yine ilk gollerini bordo-mavili takıma attı. İrfan Can Kahveci ve Visca’nın golleriyle mücadeleyi 2-0 kazanan İstanbul ekibi, puanını 4 yaptı.

Trabzonspor ise 5 hafta sonunda 5 puanda kalırken, daha ilk haftalarda 7 puanlık kayıp yaşadı. Zirvenin uzağında kalan Fırtına’nın bu kötü görüntüsü Fenerbahçe ile gelecek hafta oynanacak derbi maç öncesi can sıktı. Gözler, yaşadıkları hastalık nedeniyle dün oynayamayan Nwakaeme, Ekuban ve Abdulkadir Parmak’ çok aradı. Trabzonspor’da çok şeyler beklenen yeni transferler, Marlon, Vitor Hugo, Diabate, Baker, Djaniny ve Afobe ‘hayalet’ gibiydi.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
9
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap