SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır: "Kazandığımız için çok mutluyuz inşallah şampiyonluk yaşarız"

Uğurcan Çakır: "Kazandığımız için çok mutluyuz inşallah şampiyonluk yaşarız"

23 Ocak 2022 Pazar - 21:31




Trabzonspor’un Galatasaray’ı 2-1mağlup ettiği maçın ardından karşılaşmaya damga vuran isimlerden Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor’un Galatasaray’ı 2-1mağlup ettiği maçın ardından karşılaşmaya damga vuran isimlerden Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.

Uğurcan şöyle konuştu; "Önemli olan kazanmak. İlk yarı iyi oynamadığımız kayıp bir 45 dakikaydı. Galatasaray çok büyük bir camia. 45 dakika bizi çok zorladılar. Durumları ne olursa olsun onlara saygı duyuyoruz. Onları geriden gelip yenmek bizi daha da takım yaptı. Bu zor deplasmanda kazandığımız için çok mutluyuz.Benim performansımın önemi yok, takımı tebrik ediyorum. İlk yarıda ters ayakta kaldığım pozisyon çok zordu güzel bir kurtarış oldu. Takım arkadaşlarıma yardım ettiğim için çok mutluyum. Doğduğumdan beri Trabzonsporluyum. Çok çalıştım çok çabaladım. 2014-15 sezonunda profesyonel oldum. O zamandan beri çok çalıştım ve emeklerimin karşılığını aldım. Çok daha fazla çalışmam takım arkadaşlarıma liderlik etmem hocalarıma yardım etmem lazım. Bir şehrin sorumluluğu üzerimizde. Kaliteli arkadaşlarımız aramıza katıldı. Tymo geldi mesela burada herkes çok iyi arkadaş dedi. Bizim sırrımız bu. Biz çok iyi bir aileyiz. Herkese teşekkür ediyorum. İnşallah şampiyonluk yaşarız."

Beğendim
5
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap