SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yeni Hamsik Fourtunis

Yeni Hamsik Fourtunis

01 Haziran 2024 Cumartesi - 22:40




Olimpiakos'a, Avrupa Konferans Ligi şampiyonluğunu getiren isimlerin başında gelen Yunan yıldız Trabzonspor'un radarına girdi





TRABZONSPOR, sürpriz bir ismin transferini bitirmek için düğmeye bastı. Transferi düşünülen yıldız, Yunan ekibi Olimpiakos’un orta sahasında görev yapan Kostas Fortunis. 31 yaşında 1.83 boyundaki Fortunis, Olimpiakos’un UEFA Konferans Ligi’ni kazanmasında başrol oynayan isimlerden birisi olarak dikkat çekti. Deneyimli yıldız, oyun zekası, takım içi liderliği ve skora katkısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Fortunis, bu özellikleriyle bize Marek Hamsik’i anımsattı.

BORDO-Mavili kulübe yakın isimlerden gelen bilgilere göre, Kostas Fortunis uzunca bir süredir, Trabzonspor’un yakın takibinde. Yunan orta saha için teknik direktör Abdullah Avcı’nın da onayı alındı. Olimpiakos ile sözleşmesi biten Fortunis’in bonservisi elende bulunuyor. Bilgi aldığımız kaynaklar, Trabzonspor’un görevlendirdiği bir yetkilinin, Yunan orta saha ve menajeri ile temasa geçtiğini belirtti. Aynı kaynaklar, “Oyuncu gelmek istiyor transfer her an bitebilir” görüşünü paylaştı.

30 GOLE DOĞRUDAN KATKI YAPTI

Bu sezon Olimpiakos formasıyla 49 maça çıkan Kostas Fortunis 11 gol 19 asistlik performans sergiledi. Toplam 30 gole doğrudan katkı yapan Fortunis, 10 numara, sol ve sağ kanatta da görev yapıyor. 2014 yılından bu yana Olimpiakos’ta forma giyen deneyimli yıldız, kariyerine ülke dışında devam etmek istiyor. Yunan Milli Takımı’nda 56 kez oynayan Fortunis, 9 gol kaydetti. 2 kez yılın futbolcusu, 1 kez gol kralı olan yıldız oyuncu, kariyerine 9 kupa sığdırdı.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap