A+ A-
Yorum
10

Yeni hedef Novak!

Yayın Tarihi: 09.01.2018 - 08:51 | Güncelleme Tarihi: 09.01.2018 - 08:48
Sakıb, Aziz Behich, Pinto ve M’Bengue derken şimdi de FC Midtjylland forması giyen Çek futbolcu Filip Novak listeye girdi. Çalımbay, 6 kez izlenen fut

6 KEZ İZLENDİ

Trabzonspor’da sol bek için yeni aday Danimarka’dan... Daha önce Antalyaspor'dan Sakıb Aytaç, Bursaspor'dan Aziz Behich, Osmanlıspor'dan Pinto, Caen'dan Vincent Bessat ve St.Etienne'den M'Bengue için girişimlerde bulunan Bordo-Mavililer, bu kez rotasını Danimarka’nın FC Midtjylland takımının formasını giyen 27 yaşındaki Çek Filip Novak’a çevirdi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın 6 kez izlettirdiği futbolcu için tüm referansların olumlu olduğu belirtildi.

MUTLAKA ALINSIN

Kulübüyle sözleşmesi 2019’a kadar bulunan deneyimli sol bek için Karadeniz ekibinin girişimde bulunduğu ancak sunulan teklifin Danimarka ekibi tarafından reddedildiği kaydedildi. Bunun üzerine Trabzonspor’un fiyat artırmaya gittiği öğrenildi. Bordo-Mavililer’in bu sezon 21 maçta 4 gol atan Novak konusunda ısrarcı olacağı belirtildi. Çalımbay’ın Novak için “Mutlaka alınmalı. Tam aradığım futbolcu” yorumunu yaptığı ifade edildi.