SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yeni sezon planlamalarında Sosa, Novak, Uğurcan ve Sörloth yok

Yeni sezon planlamalarında Sosa, Novak, Uğurcan ve Sörloth yok

05 Ağustos 2020 Çarşamba - 16:05








CAS’ın başvuruyu reddetmesi nedeniyle yeni sezonda Avrupa’ya gidemeyecek olan Trabzonspor, yaşanan maddi kayıbı önemli yıldızlarını satarak kapatmak istiyor. Yönetime yakın isimlerden gelen bilgilere göre, sözleşmesi biten Sosa ve Novak’ın yanı sıra, birçok Avrupa devinin peşinde olduğu Uğurcan Çakır ve Sörloth da yeni sezonda takımda düşünülmüyor

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası’nı alarak tamamlayan Trabzonspor’da, futbolcular tatile çıkarken yönetim boş durmuyor. Yeni sezon planlamalarına başlayan bordo-mavililerin kadro planlamalarını da yapmaya başladığı gelen bilgiler arasında. Yönetime yakın isimlerden aldığımız bilgilere göre bu sezon UEFA’dan aldığı 1 yıllık men cezası nedeniyle Avrupa’ya giremeyecek olan Trabzonspor, yaşanan maddi kaybı elindeki önemli yıldızları satarak kapatmak istiyor.

SÖZLEŞMESİ sona eren Sosa ve Novak ile yeni kontrat düşünmeyen bordo-mavililer, birçok Avrupa takımının peşinde olduğu Uğurcan Çakır ve Alexander Sörloth’u iyi bir paraya satmak istiyor. Yeni sezon planlamasında bu 4 oyuncuya yer vermeyen kurmaylar, ekonomik ve isabetli transfer yapıp bu boşluğu doldurmak istiyor. Kiralık sözleşmesi biten Ndiaye ve Manoel Messias da yeni sezonda düşünülmeyen diğer isimler.

Beğendim
32
Sevdim
19
Beğenmedim
78
Üzgün
20
İnanılmaz
9

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap