SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da 3 değişiklik

Trabzonspor'da 3 değişiklik

12 Aralık 2015 Cumartesi - 19:31




Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, Çaykur Rizespor maçı kadrosunda geçen hafta 3-1 kazandıkları Eskişehirspor maçına göre 3 değişiklik yapt





Sadi Tekelioğlu'nda Çaykur Rize'ye karşı 3 değişiklik... Trabzonspor'da cezalı Aykut ve Okay'ın yanı sıra hastalığı nedeniyle hafta içinde bir çok antrenmanı kaçıran Cavanda Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de yer almadı. Bu oyuncuların yerine Özer Hurmacı, Salih Dursun ve Alper Uludağ forma giydi. Bordo mavililerde Marko Marin, Erkan Zengin ve N’Doye gibi oyuncular yedek bekledi.
Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman geçen hafta deplasmanda oynanan Mersin İdmanyurdu kadrosunda 3 değişiklik yaptı. Yeşil mavililerde Makiadi'nin yerine Robin Yalçın, Tuszynski'nin yerine Sercan Kaya, Mehmet Akyüz'ün yerine de Ahmet İlhan sahaya sürüldü. Ev sahibi ekipte Eren ve Viera ise sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer alamadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap