SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da borç neden yükseldi?

Trabzonspor'da borç neden yükseldi?

14 Kasım 2015 Cumartesi - 14:29




Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, basın toplantısında yaptığı açıklamada borcun net rakamını söyleyerek neden yükseldiğini ifade etti.





Trabzonspor’a başkan adaylarının seçim çalışmalarında borcu anlatarak delege toplama çalışmaları üzerine Hacıosmanoğlu, borcun neden yükseldiğini şu sözlerle açıkladı; "Trabzonspor’u bir insanla uğraşmak için böylesine zor durumda bırakmamın kimse faydası var. Hiçbir işlem yapamaz hale görüntelr yarın çıkacka olan sorunları bana mı mal edecekler. Bu kulüp batmadı arkadaşlar biz aldığımız günden daha iyi durumda kulüpler. Borçlandırdılar diyorlar. Nesini borçlandırdılar. Biz bu kulübün borçlarını yapılandırdık. Elbette bu kadar yatırım yaptıysak artar. 402 milyon lira borcumuz var şuanda. Ana nedenlerinden biri 190 milyon liranın bu kulübe yüklediği faiz yükjü ve ödemelerin Euro ile alakalı olarak olduğu için ana paraolan futbolcu ödemelerinden Euro farkından kaynaklanıyor. Bizim borcumuzun yüzde 60’un üzerinde. Diyorlar ki siyasetten destek aldı bu paralarla bu kulübü borçlandırdı. Biz millet adına milletin bekası adına bir duruş sergiledik."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap