SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da büyük çöküş

Trabzonspor'da büyük çöküş

20 Şubat 2015 Cuma - 14:01




Süper Lig'de beklentilerin uzağında kalan, Türkiye Kupası'ndan elenen Trabzonspor, Avrupa'da da havlu attı. UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında İtalya





Sezona 3 kulvarda da başarı sözüyle başlayan Trabzonspor, hedeflerinde bir bir kopuyor. Süper Lig'de zirvenin oldukça gerisinde kalan bordo-mavililer, Türkiye Kupası'na da son 16 tur müsabakasında Medicana Sivasspor'a 3-2 yenilerek veda etti. EFA Avrupa Ligi L Grubu'nu ikinci sırada tamamlayarak son 32 takım arasına kalan Trabzonspor, ikinci tur ilk maçında Napoli'ye 4-0 yenilerek Avrupa kulvarında da havlu atı. Taraftarın bu sezon ilk kez tribünleri doldurduğu ve büyük umutlarla çıkılan maçta ortaya konulan kötü mücadele ve farklı yenilgi herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Turu geçecek skora ulaşması zor görülen temsilcimiz, 26 Şubat'ta deplasmandaki rövanş maçına prestij ve ilk maçta kaybettiği itibarını düzeltmek için çıkacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap