SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor’da kongre heyecanı

Trabzonspor’da kongre heyecanı

05 Aralık 2015 Cumartesi - 10:55




Trabzonspor Genel Kurulu'nun ilk günü Hayri Gür Spor Salonu'nda tamamlandı...





Trabzonspor'da kongre heyecanı başladı. Bordo mavili takım yeni başkanını ve yöneticilerini belirleyecek. Başkanlık seçimi yarın olacak bugün Kongre Divanı'nın seçimi yapılacak. Kongre Divanı Başkanlığı için de üç başkan adayı da Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ismi üzerinde anlaşmışlardı.Bugün Genel Kurul gündeminin diğer maddeleri ise yönetimin ibra edilip adilmemesi olacak.

KONGRE DİVANI SEÇİLDİ

Köksal Güney'in yaptırdığı oylama ile Kongre Divanı belirlendi. Buna göre Ahmet Metin Genç Divan Başkanı olarak kongreyi yönetecek. Ahmet Metin Genç'in başkanı olduğu liste tek liste olarak oylandı. Başkan adayları bu konuda mutabakat sağlamıştı.

ÜÇ BAŞKAN ADAYINA TEŞEKKÜR

Ahmet Metin Genç bir konuşma yaparak kongreyi başlattı. Genç konuşmasında, "İttifakla bu kongrede bize görev veren başkan adaylarımızın güvenlerine layık olacak bir kongre gerçekleştireceğimizin sözünü veriyorum" dedi.


TRABZONSPOR'UN  KURUCULARI UNUTULMADI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kongreye geçildi. Kongre Divanı Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor'un kurucularının isimlerini tek tek okutarak delegelere alkışlattı. Kuruculardan salonda bulunan Nizamettin Algan delegeri selamladı.

Başkan adayları yerlerini aldı

Trabzonspor'un Genel Kurulunun ilk günü başladı. Divan Başkanlık seçimi yapıldıktan sonra önergeler sunulacak.Kongre salonunda tribünde başkan adayları Muharrem Usta ve Celil Hekimoglu ekipleri ile birlikte yerini aldı. İbrahim Hacıosmanoğlu ise yönetimle salonun içinde hazırlanan masada oturdu.

Sürmen'den tüzük vurgusu

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen kongrenin herkese hayırlı olmasını diliyorum diyerek "Trabzonspor'a yakışır bir kongrenin oluşması iin başya yönetim kurulu olarak bütün başkanadaylarının özveride bulunması gerekiyor. Özellikle sayın Şükrü Kuleyin'in 3 başkan adayını bir aray getirmesi Trabzonspor camiası için güzel bir ortanm oldu. Çok güzel bir özveri Trabzonspor camiasına güzel bir kongre yaşatmak amacı ile ortak bir divan'da karar kılmaları kongreye yakışır bir duum oldu. Farklı bakış açıları ile farklı yorumlar olacaktır. Birikimimizi daa iyi ortama sokalımki Trabzonspor yarar bulsun. Birlik ve beraberlik içinde yapılacak kongreden sonra öe önemli şey Tüzük tadilatıdır. Tüzük komisyonuna yeni yönetim mutlaka katkısda bulunmalıdır. Değişikliklere bütün camianın katkı sağlaması gerekir. Mevcut tüzüğümüz şirketler mevzuatına göre düzenlenmemiştir. Yeni yönetime tavsiyelerimiz olacaktır. Bu tavsiyelerin en önemlisi kulübün sosyal aktivitelerinin artırılması. Eski başknaların ve Asbaşkanların yöneticilerin fikirlerinden yararlanmak için toplantılar yapmalıyız. Stadlara bayanları çekemiyoruz. Adaylar tansiyonu öyle düşürdülerki biraz daha zamanımız olsa tek liste ile seçime gidebilirdik" ifadelerini kullandı.


YÖNETİM İBRA EDİLDİ

Denetleme Kurulu raporu okundu ve Hacıosmanoğlu yönetimin ibrası oylandı. Yapılan oylama ile İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi ibra edildi.

HACIOSMANOĞLU KONUŞTU!

İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimin ibra edilmesi sırasında gösterilen tepkilerin sonrasında konuşma yaptı. Hacısomanoğlu yaptığı açıklamada, "Trabzonspor Türkiye'ye rezil olmasın. İbra edelim dedim. Varsa bir yanlış mahkemeye gidilir dedim. Fakat aynı şeyleri bizimle ilgilide söylediler. Trabzonspor bizim namusumuzdur diyoruz. Kim parasını yiyorsa namussuzun dik alasıdır. Eski başkanı savcılığa verende benim. Gelsinler beni de araştırsınlar bir şey bulurlarsa savcının önüne koysunlar" dedi.

Kongre üyesi İbrahim Ertürk ise şike mücadelesinin Trabzonspor adına kupadan çok daha fazla şey ifade ettiğini, bu mücadeleden geri durmayacaklarını ve kazanılmış olanın elde edilmesinin kazanılacak olandan daha kolay olduğunu dile getirdi.

Kongre Üyeleri Mustafa Altuntaş, Erman Baş, Caner Karahan, Faik Çubukçu, Coşkun Dilber, Salih Tarım’ın konuşmalarının ardından genel kurulun ilk günü sona erdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap