A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor’da operasyon başlıyor

Yayın Tarihi: 23.03.2016 - 09:45
Gelecek sezonun planlarını yapan Bordo-Mavili yönetim, teknik ekipten oyuncu kadrosuna kadar gelecek sezona taşıyacağı isimleri, ligin geri kalan haft

Bordo-Mavililer’in ligde rahat bir duruma gelmesinin ardından Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu, ligin geri kalan bölümünde gelecek sezonun planlaması içinde yer alacak olan projeleri hayata geçirme adına önemli adımlar atacak.

24 Mart'ta UEFA'da vereceği savunmanın ardından, futbol takımıyla ilgili radikal kararlar almaya hazırlanan Bordo- Mavili yönetim, gelecek sezona taşıyacağı isimleri belirleyecek. Özellikle futbol takımı üzerinde tamamen bir otorite sağlamayı planlayan Usta, huzursuzluğa meydan veren ve problem yaratan oyuncuları takımdan uzaklaştırmakta kararlı. Kurduğu oyuncu izleme ekibiyle, özellikle şehrin yapısına uyum sağlayabilecek, sürekliliği olan oyuncuları Trabzonspor’a kazandırmak isteyen Usta, "50. yılda şampiyonluk" parolasına uygun teknik ekip ve futbolcu kadrosu oluşturma hedefiyle, gelecek sezona hazırlık noktasında rahat adımlar atabilecek.