SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'un dikkatine

Trabzonspor'un dikkatine

19 Eylül 2015 Cumartesi - 09:33








Galatasaray yaralı aslan. Bu maçta kızılderililer gibi saldıracaklar. Hedefleri muhakkak ki üç puan olacak. Beraberlik bile Galatasaray için kötü sonuç olacak. Şota hoca ve talebelerinin bu tuzağa düşmemeleri gerekir. Maçın kilit adamları önce kaleciler Onur ve Muslera, sonra da orta saha oyuncuları olacak.

Orta sahada alan ve adam markajından galip çıkacak takım, maçı kazanacak taraf olacak. Sebebine gelince, Galatasaray maça hücum özellikleri olan oyuncularla çıkacak. Hamza hoca başta söylediğim gibi forsaking emir vererek, Trabzonspor’u bunaltacaktır. Önemli olan defanstan dönen topları Trabzonspor orta saha oyuncularının çok iyi bir şekilde kullanması, Galatasaray’ın Burak ve Sneijder’e çıkacak topları stop etmesi lazım.

Şota hocanın bunlara önlem alması gerekmekte. Trabzonspor’un orta sahasında oynayacak muhtemel ‘Okay-M’Bia-Erkan-Mehmet Ekici’nin çok iyi performans göstermesi gerektiğine inanıyorum. Bu dörtlünün hem defansa hem de hücum oyuncularına destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray’ın yeni transferi Denayer çok iyi oyuncu. Galatasaray’ın herkesin küçümsediği Atletico Madrid maçının ikinci yarısındaki oyunu muhteşemdi. Bu kimseyi aldatmasın. Basın ve televizyonlar Galatasaray’ı küçümsemesine rağmen, ikinci yarıdaki oyunuyla İspanyol ekibini sahadan silmiş, tek pozisyon vermemiştir.

Çok başarılı bir oyun sergilediler. Trabzonspor Mustafa Yumlu ve Douglas dikkatli olup, faul ve penaltıya sebebiyet vermemeliler. Selçuk’un cezalı olması Trabzonspor’un avantajı değil dezavantajıdır. Çünkü Selçuk Galatasaray’un yumuşak karnı. Abartılmış şişirilmiş bir oyuncu. Onun yerine oynayacak Rodriquez ve bir başkası daha çok mücadele edeceği için, Trabzonspor’un orta sahasındaki oyuncularına ters gelebilir.

Galatasaray kesinlikle hücum oynayacaktır. Bize göre maç her iki kalecinin oyuna ağırlığını koyacağı duruma dönüşebilir. Biz maçın başlarında geriye düşebiliriz. Seyircinin takımın sonuna kadar takımı desteklemesini bekliyorum. Burada seyirciye çok iş düşüyor. Trabzonspor bu maçı kazanırsa, büyük bir moral kazanacak ama yenemiyorsan da yenilmeyeceksin. Bu çok önemli. Trabzonspor taraftarı sonuna kadar takımına sahip çıksın...


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap