SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor’un hak etmediği skor

Trabzonspor’un hak etmediği skor

06 Kasım 2016 Pazar - 10:30








Maçın gerçek adamı Mehmet Ekici’nin mükemmel futboluna kendisinden beklenen görevin yarısından azını bile göstermesi beklenen N’Doye’nin neden olduğu skor Trabzonspor’un hak etmediği bir skor oldu. Hadi N’Doye görevini yerine getiremedi diyelim ama maçın tek golünü kaydeden Yusuf’un sakatlanıp çıkması da Trabzonspor’un hak ettiği en azından beraberlik için en büyük şanssızlığı idi. Çünkü dengesi bozulan Beşiktaş’ın defansı arasında hızlı bir Yusuf ikinci golü bulabilirdi. Yakında benzerine Vodafone Arena'da yeşil zemin üzerine çıkan Beşiktaş benzinli motora sahip bir makine düzenindeki futboluna Trabzonspor’un çok fazla dayanamayacağı bekleniyordu. 4. dakikada Bero’ya yapılan ve 5. dakikada Mehmet Ekici’nin yarım korner şeklinde kullandığı serbest atışa Okay ceza sahası içerisinde iyi bir vuruş yapabilseydi hemen ardından Rhodolfo’nun kafasından gelen gol Trabzonspor’un dengesini bozamayacaktı. Ardından 16. dakikada hakem Kalkavan’ın ağır bir kararla haksız penaltı ile 2-0 öne geçen Beşiktaş’ın tribünleri farkı beklerken Trabzonspor Mehmet Ekici yönetiminde sahne almaya başladı.

Yusuf’un 41. dakikada attığı golün ardından Trabzonspor adeta mazotlu motorunu benzinliye çeviren bir makine gibi işlemeye başladı. Ancak gol adına görevlendirilmiş olan N’Doye’nin ceza sahası, yakını ve içinde yakaladığı ilk hareketlerde başarılı olsa da ardından getirmesi gerekenlerde ağır kalmasıyla kaydedemediği gol Trabzonspor’un Beşiktaş karşısında en azından  1 puanının gitmesine neden oldu. Şüphesiz ligin en iyi sistemli futbolunu oynayan iki ekibinden biri olan Beşiktaş karşısında Trabzonspor’un Mehmet Ekici gibi bir adamı daha olabilseydi maçın skoru beraberliğin dahi ötesine geçebilirdi.  Bordo-Mavili ekipte Mehmet Ekici ve sakatlanıp çıkan Yusuf’un dışında 21 yaşındaki genç Bero’nun performansını da yabana atmamak gerekiyor. Ancak futbolun bir takım oyunu ve de bu oyunun da meyvesinin gol olduğu gerçeğinin hiçbir zaman bir kenara koymamak unutmamak gerekiyor. Trabzonspor’un Beşiktaş karşısında aldığı mağlubiyeti de bu çerçevede değerlendirmek gerekiyor. Sonuç evet sahadaki futbolun Trabzonspor açısından hak etmediği şekilde gerçekleşti. Ancak oynanan futbol ve takım olma yolundaki göstergelerin umut verici olması da sevindirdi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap