SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon’u tutamazlar

Trabzon’u tutamazlar

16 Ağustos 2016 Salı - 10:29




Genel Sekreter Gençağa Meriç: Uyum sorununu ortadan kalktığında…





Meriç,  "Şu anda takım olarak tam uyum içinde değiliz. Ancak alınan oyuncular 'biz iyi oyuncuyuz, kalitemiz bu' dediler. İyi, sahada mücadele eden bir takım olduğunu herkes gördü " dedi. 

HERKES GÖRDÜ

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Bursaspor maçında takımdaki eksiklikleri gözlemlediklerini belirtti. Yeni bir takım kurduklarını ifade eden Meriç, "Şu anda takım olarak tam uyum içinde değiliz. Ancak alınan oyuncular 'biz iyi oyuncuyuz, kalitemiz bu' dediler.  İyi, sahada mücadele eden bir takım olduğunu herkes gördü" diye konuştu.

İYİ BAŞLAMALIYIZ

Meriç, Macaristan kampında oynadıkları 6 hazırlık maçından galibiyetle ayrıldıklarını belirterek, "Bursaspor yenilgisi bir bakıma takıma Kasımpaşa maçı öncesi uyarı açısından aslında iyi oldu. Kasımpaşa maçına oyuncular daha dikkatli çıkacaklardır. Lige galibiyetle başlamak önemli. Yeni bir heyecanla başlayacağımız yeni sezona galibiyetle girmek istiyoruz" diye konuştu.


SABIR ÖNEMLİ

"Taraftarlar, çok iyi mücadele eden bir takım izleyecekler” diyen Meriç, “İyi bir kamp dönemi geçirdik. Yeni sezondan umutluyuz. Taraftarları mutlu edecek bir sezon geçirmek istiyoruz. Şu anda eksikliklerimiz olabilir ama lig başladığında çok daha iyi bir Trabzonspor olacak. Taraftarımızın sabrına ihtiyacımız var. Onların desteğiyle başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz."

PLANLARIMIZ TIKIR TIKIR İŞLİYOR 

Meriç, transferler gerçekleşirken UEFA ile yaptıkları bütçe disiplini doğrultusunda hareket ettiklerini belirtti. Bu konuda bir sıkıntı yaşamadıklarını aktaran Meriç, "Kulübün gelirlerini daha da yukarıya çıkarmak için gayret gösteriyoruz. Yeni stadımız, loca, kombine ve diğer projelerle gelirlerimizi arttıracağız. Bu hafta loca satışlarına başlayacağız. Planladıklarımızı yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap