SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon’un Sırbistan zaferi

Trabzon’un Sırbistan zaferi

03 Aralık 2015 Perşembe - 10:28








Trabzonspor Medical Park EuroCup’ta, Sırbistan’ın Budocnost Voli takımıyla deplasmanda karşılaştı. Bordo-Mavililer için bu müsabaka play-off’a girme adına final maçı niteliğindeydi. EuroCup’ta 6 takımın bulunduğu ligde ilk 4’e giren takımlar play-off şansını yakalamış olacak.

Trabzon’da devirdiği Karadağ takımını deplasmanda dize getiren Fırtına büyük moral buldu. Büyük çekişme içinde geçen karşılaşmada taraflar birbirinden kopmadan oyun sonuna kadar nefes kesen mücadeleyi devam ettirdiler. Deplasmanda galibiyeti bulunmayan takımımız kazanarak gruptan çıkma yolunda büyük avanatj sağladı. Tüm oyuncuların süper oynadığı maçta bilhassa Velikovic ve Hardy mükemmeldi.

İkinci çeyreğe Kulig’in ters turnikesiyle başlayan takımımızı Hardy'nin ters turnikesi perçinlese de rakip atışları iyi olunca Fırtına'nın imdadına mola yetişti. Trabzonspor MP ribaundlarda, rakip hızlı hücumlarda etkili oldu. Trabzonspor Medical Park İlk yarıyı 41-36 lehine kapatmayı bildi. Üçüncü çeyrekte kilit oyuncu Velikovic oldu diyebilirim. Bu periyotta müthiş çekişme vardı. Yine üstün taraf Trabzonspor’du.

Arada sayı farkı olsa da rakip peşini bırakmadı. Son periyoda 61-52 konuk takım önde girdi. Budocnost Voli son periyoda iyi başladı. Trabzonspor kötü başlayınca Bordo-Mavili koç Markovic mola almak mecburiyetinde kaldı. Rakip 9-0’lık seri ile farkı kapattı. Karşılaşmanın sonuna kadar müthiş çekişme vardı. Son dakikalara önde giren takımımız top çevirerek zamana oynadı ve maçı 82-79 kazanmayı bildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap