SON DAKİKA



Haber > Spor > Transferde Gökhan harekatı

Transferde Gökhan harekatı

15 Mart 2015 Pazar - 18:00




İtalyan Ligi ekiplerinden Inter ve Juventus, Beşiktaş'taki formuyla parmak ısırtan Gökhan Töre'nin transferi için bilgi aldı.





Sezon sonu yaklaşırken kuülplerde transfer atağına kalktı... Bu paralelde Gökhan Töre için de iki dev kulüp temasta...

Beşiktaş'ta sezon başından bu yana sergilediği performansla dikkat çeken Gökhan Töre, Brugge karşısındaki performansıyla da öne çıktı. Yıldız isim, attığı golle rövanş için takımının umudunu taze tutmasını sağladı. 

GÖZDEN KAÇMADI 

UEFA tarafından haftanın 11'ine de alınan 23 yaşındaki oyuncunun performansı Avrupa devlerinin de gözünden kaçmadı. İki büyük İtalyan takımı Juventus ve Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin çalıştırdığı İnter, Belçika'da izlettiği Töre için somut adımlar attı. 

BİLGİ ALDILAR 


Karşılaşmanın ardından yetkililerle konuştukları öğrenilen İtalyan temsilcilerin, futbolcunun sözleşme durumu ve transfer koşulları hakkında bilgi aldıkları kaydedildi. Önümüzdeki günlerde daha ileri adımların atılacağı belirtiliyor. Kartal'ın Töre için kapıyı 15 milyon Euro'dan açması bekleniyor ama satma fikri şu anda sıcak karşılanmıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap