SON DAKİKA



Haber > Spor > Transferde öncelik savunma

Transferde öncelik savunma

28 Haziran 2014 Cumartesi - 11:34




Çaykur Rizespor yönetimi, Teknik Direktör Özdilek’in isteği doğrultusunda savunmaya takviye yapmak için harekete geçti. Yalçın veya Giray gündemde.





Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in takımın başına geçmesiyle transferde düğmeye basan Çaykur Rizespor savunma hattını güçlendirmek için harekete geçti. Özdilek’in isteği doğrultusunda ilk düşünülen isim olan Yalçın Ayhan'ın alternatifi hazır. Kasımpaşa’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan 32 yaşındaki savunmacıdan haber bekleyen Yeşil-Mavililerin radarına Giray Kaçar da girdi. Özdilek’in verdiği listeyle yola çıkan Yeşil-Mavililer’in Medical Park Antalyaspor’la yollarını ayıran tecrübeli savunmacıyı B planı olarak elde tuttuğu ifade edildi. Yönetim, Yalçın’dan ret cevabı alması halinde Giray’la masaya oturacak. Yalçın ve Giray’ın yanı sıra Fenerbahçe’den Serdar Kesimal da gündemdeki yerini koruyor. Rizespor kurmayları bu üç isimden birini kadroya katmakta kararlı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap