SON DAKİKA



Haber > Spor > Türkiye Boks Federasyonu Başkan Adayı Selçuk Aydın: Türk boksuna altın çağını yaşatacağız

Türkiye Boks Federasyonu Başkan Adayı Selçuk Aydın: Türk boksuna altın çağını yaşatacağız

Karadeniz Özel

10 Temmuz 2024 Çarşamba - 12:47




Türk boksun içerisinde bulunduğu fetret devrini bitireceklerini dile getiren Aydın, “Türk boksuna altın çağını yaşatacağız. Çalışmalarımız, isteğimiz, plan ve programımız bu doğrultuda” ifadelerini kullandı.





TRABZON’UN yetiştirdiği en önemli değerlerden biri olan, WBC Dünya ve Avrupa Şampiyonu, 2004 Sidney Olimpiyat Oyunları 60 kg temsilcimiz, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Avrupa Şampiyonu, Akdeniz Oyunları Şampiyonu, 24 kez Türkiye Şampiyonu olan ve Türk Milli takım tarihinde en fazla Milli formayı giymiş boksörlerin başında gelen Türkiye Boks Federasyonu Başkan Adayı Selçuk Aydın, Karadeniz’e konuştu. Karadeniz’e iddialı mesajlar veren Selçuk Aydın, Türk boksun içerisinde bulunduğu fetret devrini bitireceklerini dile getirirken, “Türk boksuna altın çağını yaşatacağız.Çalışmalarımız, isteğimiz, plan ve programımız bu doğrultuda” ifadelerini kullandı.

7 BÖLGE SORUMLUSU OLACAK

PROJELERİNDEN de bahseden Başkan Adayı Aydın, “Türkiye’nin 7 bölgesinde il temsilcileri haricinde bölge sorumluları da olacak. Bölge Sorumluları, bölgesel, ulusal ve uluslar arasında gerçekleşecek olan müsabakaları Türkiye Boks Federasyonu işbirliği ile organize edecek. Ayrıca her bölgemizde her ilimizde bulunan kulüplerimizin ve sporcularımızın en ince materyallerine kadar eksiklerini tespit edeceğiz ve bu eksikleri federasyonumuz tarafından tedarik edeceğiz. Sporunun sıkıntılarını biliyorum. Ben yıllarca çektim. O yüzden her zaman sporcunun yanında olacağız” dedi.




KONAKLAMA, İAŞE GİBİ GİDERLERİ FEDERASYON KARŞILAYACAK

MÜSABAKALARA katılan kafilelerin bir takım sorunlar yaşadığını dile getiren Selçuk Aydın, “Türkiye Şampiyonalarına gelirken konaklama, iaşe giderleri sporcu ve antrenörlerimizin kanayan yarası olmuştur. Bu giderler tamamen federasyonumuz tarafından finanse edilecek. Hiçbir antrenör ve sporcumuz Türkiye Şampiyonalarına gelirken konaklama, yeme, içme gibi problemler yaşamayacak. Yönetimimizdeki Türkiye Boks Federasyonu tarafından karşılanacaktır. Müsabakaya gelen sporcu ve antrenörün kafasında ‘Nerede konaklayacağız, ne yiyeceğiz’ gibi sorular olmayacak” diye konuştu.

HER BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLECEK

BAŞARILI olan her sporcu ve antrenörünün ödüllendirilmeyi hak ettiğini söyleyen Selçuk Aydın, “Şampiyonalarda dereceye giren sporcular, derecelerine göre antrenörleri ile birlikte ödüllendirecek. Her bölgenin yurt dışında yapabilecekleri müsabaka, kamp vb. gibi faaliyetleri de Federasyon ile ortak olarak organize edilecek. Milli takım bazında tüm kategoriler için bütün malzemeler 4 yıllık anlaşmalar imzalanarak yapılacak. Minikler kategorilerindeki sporcularımız ile büyükler kategorilerindeki sporcularımız aynı kalitede giyecek. Tüm malzemeler eşit olacak” ifadelerini kullandı. 



SELÇUK AYDIN'A İZMİR’DE SEVGİ SELİ

TÜRKİYE Boks Federasyonu Başkan Adayı Selçuk Aydın, İzmir’de yapılan Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda katıldı. Aydın burada camianın yoğun ilgisi ve teveccühü ile karşılaştı. Salonda bulunan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İbrahim Beşinci ile sohbet eden Boks Federasyonu Başkan Adayı Selçuk Aydın, kendisine projeleri ile ilgili bilgi verdi. Daha sonra Türk boks camiasının güzide antrenörleri ile bir araya gelen Selçuk Aydın, onlarla tek tek ilgilendi.



İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap