SON DAKİKA



Haber > Spor > UEFA'da şampiyon Sevilla

UEFA'da şampiyon Sevilla

15 Mayıs 2014 Perşembe - 09:26




UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon belli oldu. Benfica'yı seri penaltı atışlarında 4-2 mağlup eden Sevilla kupayı müzesine götürdü.





UEFA Avrupa Ligi finalinde İspanyol ekibi Sevilla ile Portekiz temsilcisi Benfica, İtalya'nın Juventus Stadyumu'nda karşılaştı. Alman hakem Felix Brych'in yönettiği karşılaşmanın normal süresi ve 30 dakikalık uzatma bölümü 0-0 beraberlikle tamamlanınca seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında rakibine 4-2 üstünlük kuran Sevilla, 2005-06 ve 2006-07 sezonlarından sonra tarihinde üçüncü kez kupayı müzesine götürdü. BENFİCA'NIN FİNAL KABUSU! 8 FİNAL OLDU!... 1962 senesinden bu yana Avrupa'da kupa hasreti çeken Portekiz temsilcisi oynadığı son 7 Avrupa Kupası finalini de kaybetmişti. Geçen sezon Avrupa Ligi finalinde 90. dakika golüyle Chelsea'ye kupayı kaptıran Benfica, bu sene de çok yaklaştığı kupayı yine finalde kaybetti ve final fobisini kırma umudu yerini hayal kırıklığına bıraktı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap