SON DAKİKA



Haber > Spor > Usta, Yavuz'u başkan istiyor

Usta, Yavuz'u başkan istiyor

07 Ocak 2016 Perşembe - 10:52




Trabzonspor Başkanı Usta, iş adamı Safa Bayar Yavuz’un 1461 Trabzon başkanı olmasında ısrarcı bir tavır sergiliyor.





8-18 Ocak tarihlerinde Olağan Genel Kurulunu yapacak olan PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon’da başkanlık için Safa Bayar Yavuz’un isminin ön plana çıktığı öğrenildi. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın Yavuz’un kulüp başkanı olması yönünde ısrarcı olduğu bilgisine ulaşıldı. Bordo-Mavili kulübün başkanı Usta’nın, Yavuz’la İstanbul’da bir araya gelerek görüşme yapacağı, Yavuz’u ikna etmenin yollarını arayacağı belirtildi. Usta’nın, Yavuz’a, “Sen başkanlık teklifini kabul et, uyum içerisinde çalışacağın bir yönetimi birlikte inşa ederiz” diyerek teklifine olumlu bakmasını sağlayacağı bilgisine ulaşıldı. Bu arada teknik direktör değişikliğinin de gündeme geldiği, bu ismin de İhsan Derelioğlu olduğu kaydedildi.

Safa Bayar Yavuz kimdir?

Asaş Alüminyum San. ve Ticaret A.Ş. Alüminyum Grup Başkanı Safa Bayar Yavuz 24 Ekim 1966 tarihinde Trabzon’da doğdu. Trabzon Özel Köşk Lisesi’ni bitirdi. Yıldız Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden 1987 yılında mezun oldu. Asaş Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin kurucu ortaklarından olan Safa Bayar Yavuz, evli ve 3 çocuk babasıdır. Yabancı ülkelerde spor hakkında araştırmalar yapan Yavuz 3 dil biliyor...

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap