SON DAKİKA



Haber > Spor > Üzülmez umutları yeşertecek!

Üzülmez umutları yeşertecek!

14 Ekim 2017 Cumartesi - 12:40








Lige verilen Milli arayı teknik direktör değişikliğine giderek yeni bir sayfa açan Çaykur Rizespor’da tüm gözler yeni teknik direktör İbrahim Üzülmez’de. TFF 1.Lig’e sağlam bir giriş yaptıktan sonra son üç hafta içinde aldığı kötü sonuçlar neticesinde çalkantılı bir döneme giren Yeşil–Mavili takım yeni teknik patronu ile çıkacağı Samsunspor maçından mutlak üç puanı hedefliyor. Genç teknik adam, zirve yolunda kayıp yaşamama adına oyuncularında Samsunspor maçında agresif olmalarını istedi.

Yapılan idmanlarda oyuncularına moral aşılayan Üzülmez ve ekibi, camia adına üzerlerine dolaşan kara bulutların dağılması ve lige iyi bir başlangıç yapmaları için Karadeniz temsilcisi Samsunspor’u evine eli boş göndermek istiyor. Samsunspor maçını kritik bir viraj olarak bakan ve hafta içi yapılan çalışmaları bu doğrultuda sürdüren Çaykur Rizespor, taraftarı önünde oynayacağı müsabakayı kazanarak zirve için yeniden umutlanmayı hedefliyor.

Üzülmez, “Rakibimizde yeni bir sayfa açarak Engin İpekoğlu’nu göreve getirdiler. Engin hoca bu ligi tanıyan bir hoca. Samsunspor büyük bir camia, her ne kadar lige iyi bir start vermeseler de, son Balıkesir Baltok maçında iyi bir performans ortaya koydular. Düşüncemiz, arzumuz bizimde iyi başlangıç yapmak. Burada önemli olan takım olarak coşkulu, arzulu bir futbol ortaya koymakb Bu camia bunu hak ediyor” ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap