SON DAKİKA



Haber > Spor > Varsın kıyamet kopsun!

Varsın kıyamet kopsun!

23 Ocak 2014 Perşembe - 09:14




Trabzonspor taraftarları, "Haksızlığa karşı tek yürek hayde Trabzon" sloganıyla cumartesi günü yapılacak yürüyüşe tüm vatandaşları davet etti.





Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde taraftarlar adına ortak bir açıklama yapan Trabzonlu Gençler tribün lideri Mehmet Fındıkçı, "Sağduyulu Trabzonspor taraftarlarını anlamayanlar ve görmezden gelenler çok büyük bir yanılgıya uğrayacaklardır. Bundan sonraki süreçte tüm Trabzonspor taraftarlarına açık bir çağrımız vardır. Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır. Adalet gerçekleşmeyecekse varsın kıyamet kopsun. Şimdi ne zaman geleceğimizin, ne zaman gürleyeceğimizin kararını verme zamanı. Trabzonsporluyum diyen herkes, esnafından tüccarına, sanatçısından iş adamına, bürokratından memuruna, işçisinden patronuna, avukatından doktoruna, mühendisinden mimarına, medyasından sivil toplum kuruluşlarına, bu şehrin sakininden sahibine herkesi bu haklı ve onurlu yürüyüşümüze davet ediyoruz" dedi. Öte yandan yürüyüş cumartesi günü saat 14:00'da Atatürk Alanı'nda başlayacak ve Beşiktaş maçının oynanacağı Hüseyin Avni Stadyumu'nda son bulacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap