A+ A-
Yorum
10

Vazgeçilmez kılan ne?

Yayın Tarihi: 05.03.2015 - 00:36 | Güncelleme Tarihi: 05.03.2015 - 09:34

Trabzonspor'da öyle bir kazan kaynıyor ki, içine düşen adeta yanıyor. Önce Serkan Ünver, sonra Burak Gürdal, daha sonra Selçuk Kartal, şimdi de Fatih Şahinoğlu ile yol ayrımına gelindi. Serhat Altıncı ise genel menajerlik görevinden alınıp, başka bir alanda görevlendirilecek.

Yukarıdaki isimlerle bir çırpıda yol ayrımına gelinirken Serhat Altıncı'yla neden gelinmiyor? Serhat Altıncı'yı vazgeçilmez kılan ne? Hangi güç onu Trabzonspor'da tutuyor? Ne gibi özellikleri var Serhat Altıncı'nın? Bunlara cevap bulursak denklemi çözmüş oluruz.

ORTAK SEVDA

Önceki gün bir dost sohbetinde ANAP Akçaabat eski ilçe başkanı Ali Köroğlu ve Kadir Naipoğlu kardeşimizle beraber olduk. Sohbetimizin konusu, sizlerin de tahmin ettiği gibi Trabzonspor'du. Müthiş Trabzonspor sevdalısı olan Kadir Naipoğlu'nu sohbette tutabilene aşk olsun! Öyle şeylere değiniyor ki, bizlerle birlikte yakın dostumuz Ali Köroğlu sadece Naipoğlu'nu dinlemekle kaldık.

Kadir kardeşimiz Trabzonspor'un oynadığı futbol ve aldığı sonuçlardan dolayı çok üzüldüğünü söylerken, kötü gidişatın son bulması dileğinde bulundu. Hepimizin ortak sevdası olan Trabzonspor'un hedeflerden kopması Ali Köroğlu'nu da çok üzmüş ama o, yaşananlara eski bir siyasetçi olmasından dolayı sağduyuyla yaklaşmakta. Trabzonspor'un bizler için ne kadar önemli olduğunu bulunduğunuz her ortamda rahatlıkla anlayabilirsiniz.

ZOR SÜREÇ

Erkan Zengin zor bir süreçten geçiyor. Kendisinden beklenti çok. Ancak bu beklentilere yeterli derecede cevap veremiyor bu oyuncu. Trabzonspor'a gelişi olaylı olunca ister istemez bütün gözler Erkan Zengin'in üzerinde oluyor. Erkan Zengin'in bir iki maç hariç Trabzonspor'a katkısı olduğunu söylemek takıma katkı sağlayan diğer oyunculara haksızlık olur. Erkan'ın kötü oluşundaki neden, üzerindeki baskı da olabilir. Ama bu bile mazeret olmamalı.