SON DAKİKA



Haber > Spor > VE BEKLENEN OLDU

VE BEKLENEN OLDU

04 Mayıs 2018 Cuma - 10:32




Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçına çıkmadı. Fenerbahçe statta idman yaptı. Şimdi gözler TFF’ye çevrildi.





Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanması gereken Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşına siyah-beyazlı kulübün çıkmaması üzerine hakem Mete Kalkavan mücadeleyi tatil etti. Nihai kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

Ziraat Türkiye Kupası Statüsü'nün maça çıkmama durumuyla ilgili verilecek cezaları düzenleyen ilgili maddesinin hükmüne göre Beşiktaş Kulübü bu durumda hükmen mağlup sayılacak. Organizasyondan ihraç edilecek. Siyah-beyazlı ekip, gelecek sezon da Türkiye Kupası'na katılamayacak ve kupanın ticari haklarından elde edilen gelirin dağıtımıyla ilgili de her hangi bir talepte bulunamayacak.

Maç yerine idman yaptılar

FENERBAHÇE maçına çıkmayan Beşiktaş  Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışması şeklinde geçti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap