SON DAKİKA



Haber > Spor > Ya Cardozo ya da Diouf!

Ya Cardozo ya da Diouf!

08 Ocak 2014 Çarşamba - 09:27




Trabzonspor yönetimi forvet konusunda bütün ağırlığını Paraguaylı futbolcuya verdi. Benfica’nın yıldız oyuncusunun işini bitirmek için seferberlik ila





Trabzonspor forvet transferinde Oscar Cardozo’ya kilitlendi. Benfica’nın Paraguaylı gol makinesinin işini bitirmek için seferberlik ilan edilirken yönetim bu transferde mutlu sona ulaşmayı amaçlıyor. 8 milyon Euro gibi yüksek bonservis bedeli için kaynak arayışı içerisine giren yönetimin takıma yıldız futbolcu kazandırma sözü veren iş adamı Ali Ağaoğlu’nun sözünü yerine getirmesini bekliyor. Cardozo’nun Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus ile yaşadığı sorunlar nedeniyle kulüpten ayrılmayı kafasına koyduğu, Trabzonspor’un teklifini kabul edebileceği konuşuluyor. Yönetim bu oyuncu da yaşanacak olası pürüz sonrası ise rotasını Hannover 96’ın golcüsü Mame Diouf’a çevirecek. Alman ekibinin golcü transfer etmesi durumunda yetenekli futbolcuyu Trabzonspor’a gitmesine izin verebileceği ifade ediliyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap