SON DAKİKA



Haber > Spor > Ya Guarin ya Ozan Tufan

Ya Guarin ya Ozan Tufan

27 Haziran 2015 Cumartesi - 15:17




Orta sahaya takviye için birçok isimle görüşen Fenerbahçe'nin Inter’li Fredy Guarin’deki ısrarı sürüyor. 





Fenerbahçe'de transfer hareketliliği. Sarı-Lacivertliler Guarin için 20 gün önce ilk teklifini verdi. Oyuncunun bonservisinde indirim bekleyen sportif direktör Guiliano Terraneo, “10 milyon Euro’nun altında bir rakamda Inter ile anlaşabiliriz” dedikten sonra geri çekilmişti. İtalyan ekibiyle görüşmelerin tekrar başladığı ifade edildi. 

Geçen sezon Bursa’da forma giyen Şener ve Fernando’nun transferinin ardından F.Bahçe Ozan Tufan ve Volkan Şen’i de radarına alırken, bu konudaki ilk resmi açıklama Bursa Başkanı Recep Bölükbaşı’dan geldi. Bölükbaşı, F.Bahçe yöneticileri ile Ozan ve Volkan’ın transferleri hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını belirtirken “Değerini bulan her futbolcu satılabilir” dedi.  Şu ana kadar Emre’nin yeni mukavele imzalamadığı düşünüldüğünde Ozan ve Guarin isimlerden hangisinin Sarı-Lacivertlilere transfer olacağı birkaç gün içinde netlik kazanacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap