SON DAKİKA



Haber > Spor > Yabancı Fırtına!

Yabancı Fırtına!

07 Ağustos 2016 Pazar - 11:05




Yeni sezon hazırlıklarına 2 yabancı futbolcuyla başlayan Bordo-Mavili takımda, Macaristan kampının son günlerinde bu sayı 10'a yükseldi





Tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçen sezon yaşadıktan sonra teknik direktör Ersun Yanal ile anlaşan ve yabancı futbolcularının büyük bölümünü satış listesine koyan Trabzonspor'da, buna rağmen yapılan yeni transferlerle yabancı sayısı da arttı. Slovakya kampına Kosta Rikalı Esteban Alvarado ve Togolu Serge Akakpo olmak üzere sadece 2 yabancı oyuncuyla başlayan Bordo-Mavili takımda, yapılan transferlerle bu sayı 10'a yükseldi. Slovakya kampının son gününde Azerbaycanlı Ramil Sheidaev'ı kadrosuna katan Karadeniz ekibi, yurt dışı ilk etap kampını 3 yabancı oyuncuyla tamamladı. Takımın Macaristan'daki ikinci hazırlık kampına da Slovak Jan Durica ve Matus Bero, Kolombiyalı Fabian Castillo, Nijeryalı Ogenyi Onazi, Arjantinli Luis Ibanez olmak üzere 5 yeni oyuncu katıldı. Daha önce satış listesine konulan Senegalli Dame N'Doye'un da kampa çağrılmasıyla Macaristan kampına 6 yabancı oyuncu daha eklenerek bu sayı 9'a çıktı. Karadeniz ekibinin prensipte anlaşmaya vardığı ve ülkesinin 2016 Rio Olimpiyatları'nda mücadele etmesi nedeniyle takıma sonradan katılacağı açıklanan Güney Koreli milli futbolcu Hyun-Jun Suk ile bu sayı 10'a yükselecek. Böylece, henüz yabancı transferini tam olarak tamamlamayan Bordo-Mavili takımda yeni sezon öncesi 9 ülkeden 10 yabancı oyuncu bulunuyor. Trabzonspor, son yapılan transferlerle birlikte 49 yıllık tarihine 115 yabancı oyuncuyu bünyesine kattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap