SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal, Özer'i istemedi

Yanal, Özer'i istemedi

21 Mayıs 2015 Perşembe - 10:57








'Bonservisi neden alınmıyor?' diye günlerce yazılıp çizilmişti Özer Hurmacı'nın. Nihayet Özer ile geçtiğimiz hafta anlaşmaya varıldı. Artık Trabzonlu oyuncunun tapusu Trabzonspor'a geçmişti. 'Özer Hurmacı'nın Trabzonsporlu oluşundaki gecikmenin veya olmama ihtimalinin neden bu kadar geciktiğinin perde arkasına inelim' dedik. Bu konuyla ilgili aldığımız bilgiler, dudak uçuklatan cinsteydi. Meğer Ersun Yanal'ın yönetim kuruluna verdiği 'takımda kalması gereken futbolcular listesi'nde Özer'in ismi yokmuş. Daha doğrusu Özer'i Ersun Yanal kadrosunda hiç mi hiç düşünmüyormuş. Ama araya giren iki üç yönetici, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu ikna edip, Özer'in Trabzonspor'da kalmasını sağlamışlar. Peki hal böyleyken, Özer'i kadrosunda düşünmeyen Ersun Yanal, gelecek sezon Özer'e şans verecek mi? Bize göre, eğer Ersun hoca devam ederse, kafasındaki şablonda Özer'in forma bulma şansı çok az. O zaman aklımıza şu geliyor. Demek ki, gelecek sezon da Trabzonspor'da kriz üst düzeyde seyredecek. Özer sorunu şimdilik giderildi ama yarınlar ne gösterecek onu da hep beraber izleyip göreceğiz.

KUTLUYORUZ

1461 Sezona kötü başlamışlardı. Kötü de bir süreç yaşıyorlardı. Kötü sürecin sonunda teknik adam değişikliği uygun görüldü ve takımın başına Hamdi Zıvalıoğlu getirildi. Çoğu kimse; 'bu takımdan bir şey olmaz' diyerek, takımla ilgili umutlarını bir başka bahara bıraktı. Ancak takım üzerinde yaşanan değişiklik, zaman içerisinde meyvesini vermeye başladı. İne çıka play-off maçlarına kalındı. Ve şimdi de adını finale yazdırdı 1461 Trabzon. Pazartesi günü PTT 1. Ligi'ne çıkmak için Alanya’da İnegölspor ile final maçı oynayacak. Buraya kadar gelen 1461'i yürekten kutluyoruz ve İnegölspor karşısında başarılar diliyoruz. A takım hariç bütün kategorilerde başarılı olan Trabzonspor’un başarılarına bir başarı da 1461 Trabzon’dan bekliyoruz. Şampiyonluğu yakalayacak o ışık, 1461 Trabzon’da fazlasıyla var.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap