SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal’a rağmen 1 puan iyidir

Yanal’a rağmen 1 puan iyidir

21 Ağustos 2017 Pazartesi - 08:53








İlk hafta galibiyetle lige başlangıç yapan Trabzonspor, İstanbul’daki maça da galibiyet parolasıyla başladı. Üç puana gidecek golü de buldu Burak’la Bordo-Mavili takım. Ama o sakatlık yok mu işte her şeyi değiştirdi.

Burak oyundan çıkmak zorunda kalınca Ersun Yanal’ın hatalar zinciri de kendini göstermeye başladı. İlk yanlış tercih ve N’Doye sahada. Rodallega gibi bir silahın varken N’Doye’ye neden forma verirsin Ersun hoca?

Cesaretli oynatsana takımını. Ağır bir futbolcuya neden forma verirsin? Aynı zamanda Onazi kararı. Bu maçta Onazi’nin ne işi var? Futboldan anlayan-anlamayan kime sorarsanız sorun bu maçta Onazi ve N’Doye’un oynamayacağını herkes size söyler ama Ersun Yanal ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim.

Ardından Yanal’ın hatalı oyun sistemi ve yaptığı anlamsız değişiklikler de cabası! Yanal’ın bu başarısızlığına Okay Yazıcı’nın sert oyunu, Uğur’un hataları ve Kucka’nın sahada yokları oynaması da eklenince sonuç kendiliğinden doğmuş oldu.

Lige henüz hazır olmayan bir Fenerbahçe karşısında Trabzonspor’un kazanabileceği bir maç olmasına rağmen gecenin sonucu 2-2 oldu.


Ersun Yanal şapkasını önüne koymalı ve ligin daha başında hataları ile yüzleşmelidir. Yoksa işimiz çok ama çok zor olur.

Tüm bunlara rağmen İstanbul’da kazanılan bir puan şükredilecek cinsten.

Buna da şükür.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap