A+ A-
Yorum
10

Yap gereğini!

Yayın Tarihi: 28.09.2017 - 08:50 | Güncelleme Tarihi: 28.09.2017 - 08:46

Bu kadar basit işte! Ersun Yanal, yaptığı açıklamada "Her şeyin sorumlusu benim" deyip işin içerisinden çıktı. Soruyoruz size: Yanal'ın bundan başka bir söylem söyleme şansı olabilir miydi? En kısa yol, sorumluyum de çık işin içerisinden. Ersun Yanal yaşanan başarısızlığın faturasını kendi üzerine aldı. Buna eyvallah diyelim. O zaman üzerine aldığı faturanın karşılığını ne zaman ödeyecek? Öyle ya her faturanın bir karşılığı var. Sorumlu benim, tamam kardeşim sorumlu sensen, yap gereğini. Yapar mı derseniz... Beşiktaş maçını bekleyelim deriz.

YAN GELİP YATABİLİRDİ

Onur Kıvrak net konuştu: Çapraz bağlarım kopuk olmasına rağmen oynuyorum. Helal olsun. Büyük özveriyle oynuyor. Ha şunu da belirtelim, yan bağları kopuk olan Onur, yan gelip yatıp parasını da alabilirdi. Ama o yolu seçmedi. Zaten kendisi de açıklamasını bu doğrultuda yaptı. Seversiniz sevmezsiniz. Orası sizin bileceğiniz iş ama adamın Allah'ı var, on yıldır Trabzonspor'a hizmet ediyor. Çok para alıyor da diyebilirsiniz. Kardeşim bu arz talep işi değil mi?

DOĞRUSUNU YAPTI

Hele şükür başkan Usta twitter'ını kapattı. İyi de etti. Doğru olanı yaptı. Keşke bunu zamanında yapsaydı. Millete bu kadar malzeme vermezdi. Derler ya zararın neresinden dönerseniz kardır diye. Başkanın da durumu aynen böyle.