SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeni bir sayfa açacağız!

Yeni bir sayfa açacağız!

14 Ekim 2017 Cumartesi - 12:43




Çaykur Rizesporlu futbolcu Mehmet Uslu, “Lige verilen arada çok iyi çalışarak Samsunspor maçına hazırlandık” dedi.





Çaykur Rizespor'un oyuncusu Mehmet Uslu, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın çok verimli geçtiğini belirtirken Samsunspor maçıyla çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Ligde üç maçtır kötü giden bir durumlarının olduğunu ifade eden Mehmet, bu duruma son vermeyi hedeflediklerini ifade etti.

Mehmet, “Bu kötü gidişat ile birlikte hoca değişikliği oldu. Artık İbrahim hoca ile birlikteyiz. Hocamızın bazı özel istekleri var. Oyuncular olarak bu istekleri yerine getirmek için gayret sarf ediyoruz. Elbette son haftalardaki kötü gidişattan hepimiz çok mutsuzuz. Lige verilen arada eksiklerimizi görüp kapatma adına çok verimli oldu" diye konuştu.

Mehmet, milli maçlar aralarında eksikleri giderdiklerini belirterek, “Hem kafa hem de fizik olarak dinlendik. Samsun maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz. Ayrıca İbrahim hocamız yaptığı analizlerde, özellikle temas oyununda bazı eksiklerimizin olduğunu söyledi. Agresif bir yapıya sahip olduğu için agresif bir oyuncu topluluğu istiyor. Rakiple daha çok temas ve top kazanma adına çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Defansta daha rahatım

Kendi performansını da değerlendiren Mehmet Uslu, “Sol bek oyuncusuyum ama Hikmet hoca beni daha çok ön tarafta değerlendirdi. Ben de elimden geleni yapmaya çalıştım ancak defansta daha rahat oynuyorum. Performansımı daha yukarıya çıkartacağım. Daha çok çalışıp takıma katkı vermek istiyorum” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap