SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeni kriz Soner!

Yeni kriz Soner!

20 Kasım 2015 Cuma - 10:54




Yönetime alacaklarının ödenmesi resti çeken Cezayirli futbolcu, kongre sonrası ödeme için ikna edildi ancak bu kez Soner sözleşmesinin feshi için tebl





Şimdi de Soner'den tebligat... Trabzonspor'da yaşanan ödeme krizi sonrasında Bosingwa ve Constant ile yollar ayrılırken, serbest kalması son anda önlenen Ndoye'den sonra Medjani krizi de geçici çözümle ötelendi. Önceki gün yönetime alacaklarının Cuma gününe kadar (bugün) ödenmesi resti çeken Medjani, dün milli takımdan dönerek takıma katılırken, sportif direktör Süleyman Hurma ile de bir araya geldi. Cezayirli oyuncuyla yapılan görüşmelerde ödemelerin kongre sonrası yapılacağı, süre tanıması istendiği ve sözlü olarak anlaşıldığı kaydedildi.

SONER'İN İKİ YILLIK ANLAŞMASI VAR

Medjani problemini kısa süreli de olsa çözen bordo-mavililerde yerli oyuncuların da sabrı taştı. Bosingwa, Constant, Ndoye ve Medjani'den sonra şimdi de Soner Aydoğdu, alacaklarına karşılık kulübe tebligat gönderdi. Sezon başı kadro dışı bırakılan, özel programlar dahilinde çalışan genç futbolcu sözleşmesinin feshi ve alacakları için kulübe rest çekti. 2012-13 sezonunda G.Birliği'nden 5 yıllığına transfer edilen Soner, yıllık 1.1 milyon Dolar alıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap