SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeni yönetime merhaba

Yeni yönetime merhaba

08 Aralık 2015 Salı - 11:04








Trabzonspor yeni yönetimiyle yeni sayfa açtı ve yeni yönetime ilk maçında üç puanı hediye ederek hem hoş geldin hem de camiaya bir moral vermiş oldu. Yönetimden beklentilerin bir an önce halledilmesi için bir adım atmış oldular. Bu, Trabzonspor için başarının ve özlenen futbolunun başlangıcı olur temennisi ile tekrar yeni yönetimin bu büyük camiaya hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Trabzonspor üç puanı üç golle aldı ama beklenen ve istenen futbol yine sahada yoktu. Kısacası Trabzonspor’un sahada çok bariz üstünlüğü yoktu. İkinci yarının başlangıcında Özer-Okay değişikliği doğru hamleydi. Maçın son 10 dakikasında genç Muhammet Beşir’i Cardozo’nun yerine oyuna alması da gerçekten takdir edilecek hareketti. Trabzonspor genç Muhammet de hocasının yüzünü kara çıkartmadı ve golünü de attı.

Burada Sadi hoca gerçekten bir risk aldı. Yıllar önce Denizli ile oynanan kupa maçında yine genç bir oyuncu oyuna aldı maç 2-0’dı ve 2-2 olmuştu ve istifa etmek zorunda kalmıştı. Burada da Eskişehirspor maçı 2-1 olunca bir an yine tarih tekerrür mü ediyor diye içimden geçti. Ama Allah’tan Muhammet Beşir buna izin vermedi. Bu genç kardeşimizde bu potansiyel var. Babası ve amcası da iyi topçuydu. İnşallah bu tür birçok genç oyuncu Trabzonspor’a kazandırılır ve milyonlarca Euro dışarı vermekten kurtarılır.

Bu da Trabzonspor’un gelecek için planlarından en güzel ve olması gerekendir. Kadro çok kötü değil. Kadro gerçekten iyi bir kadro. Çalışılırsa bu ligde iyi işler yapar. Bu sene en az Avrupa yolunu açar diye düşünüyorum. Son olarak yabancılar gerçekten çok formsuz, isimlerini hak etmiyorlar, belki sıkıntıları ve başka sorunları var. Yeni yönetim sorunlarını halleder.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap