SON DAKİKA



Haber > Spor > Yenilgiyi telafi ederiz

Yenilgiyi telafi ederiz

22 Eylül 2015 Salı - 07:16




G.Saray derbisinde kendi kalesine gol atan Mbia, "Evet yenildik ve çok üzgünüz. Ama bunu telafi edebiliriz. Yakaladığımız pozisyonları atsak rahat kaz





Trabzonspor'da Mbia'dan taraftarlara mesaj var. Fırtına'nın yıldız futbolcusu Mbia, Galatasaray derbisinde kendi kalesine attığı gol nedeniyle üzgün olduğunu belirterek, "Evet mağlup olduk, üzgünüz ama telafi edebiliriz. Yenilen bir golden dolayı kimse suçlu değildir. Takım olarak kazanılır ve kaybedilir" dedi. Tecrübeli orta saha, "Maç öncesinde yaptığımız toplantılarda sadece galibiyeti düşünmüştük. Rakibimizi çok iyi analiz etmiştik. Hatta maç içerisinde sonucu elde edebileceğimiz birçok pozisyon yakaladık ancak atamadık" diye konuştu.

GERİLİMİN ARTMASI NORMAL

Mbia maç içerisinde yaşanan gerginlikler ve hakemin yönetimiyle ilgili olarak ise, "Sahada adrenalin oldukça yüksek oluyor. O yüzden gerginliklerin olması çok normal. Hakemin yönetimi için benim yorumda bulunmam doğru olmaz. Bu konuda yöneticilerimiz gereken şeyleri söylemişler" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap