SON DAKİKA



Haber > Spor > Yıldız oyuncu hayal!

Yıldız oyuncu hayal!

19 Aralık 2013 Perşembe - 09:14




Trabzonspor’un Fransız yıldızı Malouda, yıldız oyuncuların Trabzon’a gelmesi için Şampiyonlar Ligi veya UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etmesi şartı old





Trabzonspor'un sezon başında İngiltere'nin Chelsea Kulübü'nden kadrosuna kattığı Florent Malouda, yıldız oyuncuların Trabzon'a gelebilmesi için takımın Şampiyonlar Ligi ya da UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmesi şartının olduğunu kaydetti. Kulüp dergisine konuşan Malouda, “Eğer Avrupa'da yoksanız yıldız oyuncunun size gelmesi zor. Sadece yıldız transfer yapmak da mesele değil. Gelen oyuncu da bir artı ve katkı sağlamalı” dedi. Trabzonspor'un genel yapısına baktığında kendi starlarını kendi bünyesinde yetiştirebilecek bir kulüp olduğunu rahatlıkla görebildiğini de söyleyen Malouda, “Her branşta ve her yarışmada kendini geliştirme ve üst seviyeye çıkarma hedefi var. Bu hedef için kulüpte yeterli kültür ve temel var. Taraftar potansiyeli de var. Tesis anlamında da normalden daha iyi imkanlar mevcut. Dünyadaki herhangi bir yıldız bu koşullar sayesinde buraya gelebilir” ifadelerini kullandı. Malouda, ofansif orta saha oyuncusu olduğunu belirterek, “Kariyerimde daha çok sol açık oynadım. Ancak futbolu seven bir insan bence pozisyon seçmemeli. Trabzonspor’da sol açık ve forvet arkası zaman zaman da Zokora ile ön libero gibi oynuyorum. Ama forvet arkası oynamayı tercih ederim. Trabzonspor’daki amacım şahıs olarak herhangi bir istatistik elde etmek değil. Benim Trabzonspor'da yerleşmesini istediğim şey kazanma mantalitesidir” şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap