SON DAKİKA



Haber > Spor > Yönetim mesafe tanımıyor!

Yönetim mesafe tanımıyor!

16 Aralık 2015 Çarşamba - 06:37




Bordo-Mavili yönetim bir ilki gerçekleştirdi. İstanbul, Ankara ve Trabzon’da bulunan yöneticiler internet üzerinden fikir alışverişinde bulundu.





Trabzonspor yönetim kurulu, özellikle kulübün ekonomik durumunu masaya yatırmak için önceki gün internet üzerinden bir toplantı yaptı. Kulüp tarihinde bir ilk olarak gerçekleştirilen toplantıda İstanbul, Ankara ve Trabzon’da bulunan yöneticiler internet üzerinden fikir alışverişinde bulundu. Göreve geldikleri günden itibaren 40 milyon TL’yi aşan ödemeler yapan yönetim kurulunun, kulübe kalıcı gelir getirici projeler üretmek için çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın, “Sadi Tekelioğlu ile devre arasına kadar çalışacağız” açıklamasının ardından teknik adam arayışları hız kazandı. Sezon sonunda gelmesi muhtemel Lucescu veya yabancı bir teknik adamla çalışacak yerli ve genç bir teknik adamı sezon sonuna kadar takımın başında görevlendirmek isteyen yönetim, Hami Mandıralı ve Fatih Tekke isimleri üzerinde yoğunlaştı. Öte yandan Trabzonspor yönetimi şuana kadar 10 çalışanın işine son verdi. Bu sayının artabileceği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap