SON DAKİKA



Haber > Spor > Zor galibiyet

Zor galibiyet

15 Eylül 2015 Salı - 09:26








Trabzonspor rakip Kayseri sahasında orta sahasının ve forvetinin beceriksiz ve verimsiz futbolu sayesinde rakibi karşısında adeta mahkum oyun oynadı. Mehmet’in ve Yusuf’un beceriksiz ve verimsiz oyunları. Mehmet’in adeta tüm ikbalini kendisine verilmesini beklediği faullere bağlaması, Erkan’ın yine kendisini sol köşeye hapsetmesi, Yusuf’un ortalarını kaleci üzerine sol ayağı ile yapması ise akıl alır gibi değildi.

Takımda ilk devrede adeta akıl tutulması yaşandı. İkinci yarıya daha da cesur başlayan rakip Kayseri takımı üzerimize gelmeye başladı. Nitekim 51. dakikada mutlak bir pozisyondan yaralanamadılar. Trabzonspor’da oyuncuların ikinci yarıda da hiçbir etki gösteremeyeceğini anlayan Şota, yerinde kararlarla Cardozo’yu oyuna alırken, Marko’nun da oyunda olması beklenen bir değişiklikti. Bu değişiklikler takımın ataletini arttırırken, rakibi de bunaltmaya başladı. Nitekim son dakikalarda usta gol ayağı Cardozo rakip fileleri havalandırarak, Trabzonspor’u adeta ipten alan puanı yakalıyordu.

Trabzonspor’da oyuncuların gereksiz geri pasları, rakibe ulaşan ortalar, ikili mücadelelerde kaptırılan toplarla yerine varmayan son hareketler de esas zaaf olarak gözüküyordu. İşte bu şartlar altında Trabzonspor’un Kayseri’den puanla ayrılması adeta şansa kalmıştı. Fakat ‘şans’ derken Şota’nın yaptığı yerinde değişikleri de asla görmemezlikten gelemeyiz. Ustaca değişiklikler işte Trabzonspor’a üç puanı getiren bir teknik direktör hamlesi olarak deftere yazılıyordu. Zor ama gerekli bir üç puan Trabzonspor’u haftaya moralle İstanbul’a taşıyacaktır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap