SON DAKİKA



Haber > Spor > Zor maç olacak

Zor maç olacak

16 Kasım 2016 Çarşamba - 16:03




Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, "Medipol Başakşehir maçı zorlu ve çekişmeli olacak. Oyuncularımdan farklı beklentiler içerisindeyim"





Ligde karşılaşacakları Medipol Başakşehir maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Hikmet Karaman, müsabakanın kendileri için çok önemli olduğu belirtirken şunları söyledi: "Çekişmeli bir maç olacak. Birbirini yakından tanıyan 2 takımız. Taktik anlamda bazı şeyler birbirine çok benziyor. Onun için oyun sıkışabilir de. Hata yapan takımın kaybedeceği bir maç da olabilir. Medipol Başakşehir, özellikle deplasmanda rahat oynayan bir takım. Topu bazen rakibe bırakan bir takım. Bu özellik bizde de var. Biz deplasmandan en iyi sonuçla dönmek istiyoruz."

3 EKSİKLE ÇALIŞTI

Mehmet Cengiz Tesislerinde Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor’da ülkesinin milli takımlarında bulunan kaleci Daillo, Dhurgham İsmael ve Ali Yakoubi antrenmanda yer almadı. A2 takımı ile çift kale maç yapan yeşil mavili ekipte Kweuke ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap