A+ A-
Yorum
10

Zıvalıoğlu'ndan durum değerlendirmesi

Yayın Tarihi: 30.07.2015 - 15:30 | Güncelleme Tarihi: 30.07.2015 - 15:25
1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu 12 günlük Erzurum kampını değerlendirdi.

Yeni sezon hazırlıklarına bu akşam Samsunspor ile oynayacağı hazırlık maçı sonrasında 12 günlük Erzurum kampını tamamlayarak Trabzon’a dönecek olan 1461 Trabzon’da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu kulüp Medya Merkezi aracılığı ile açıklamalarda bulundu. 

Takımın mücadelesinden ve konsantrasyonundan oldukça memnun olduğunu kaydeden Zıvalıoğlu, Kamp boyunca oyuncuların mükemmel bir uyum içerisinde çalıştığını söyledi. Erzurum’da çalışmaların gayet güzel geçtiğini ifade eden Zıvalıoğlu, ”Her antrenmanımız olumlu geçti. Düşüncelerimizi oyuncularımıza uygulamaya çalıştık. Fizik olarak daha üst seviyeye çıktık. Bu yoğun tempoda da 3 hazırlık maçı yaptık. Yeni oyuncuların takıma uyumunu sağladık. Arkadaşlık, birlik ve beraberlik çok iyi buda antrenmanlara olumlu bir şekilde yansıdı" diye konuştu.  

Yeni sezon hazırlıklarına iki günlük iznin ardından pazar gününden itibaren Trabzon’da devam edeceklerini ifade eden Zıvalıoğlu, "Artık Trabzon’da hazırlıklarımızı Yeni Malatya maçı üzerine yapacağız” şeklinde konuştu.